1. boormachines
 2. Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig (Accu-Klopboormachine).

Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig (Accu-Klopboormachine).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06039D4107 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 06039D4107
Artikelnummer898023
Gewicht1,2 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1 - 10 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch 06039D4107

Met de Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig krijg je niet alleen een krachtige boormachine, maar ook een 210-delige accessoirebox. Hiermee ben je altijd voorbereid op elke klus. De accuboormachine heeft een maximale boorcapaciteit van 30 millimeter in hout, 10 millimeter in steen en metaal. Hierdoor is de boormachine breed inzetbaar voor verschillende soorten klussen. Met zijn gewicht van 1,2 kilogram is de boormachine makkelijk te hanteren, zelfs als je lange tijd aan het klussen bent. Daarnaast is er ook een ingebouwde verlichting, waardoor je ook in slecht verlichte ruimtes goed je werk kan doen. De Bosch UniversalImpact 18 SystemBox is klaar voor elke klus!

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor licht boren in tegels en steen door de klopfunctie aan te zetten

  .

  Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plekken goed zicht

  .

  Je gebruikt de meegeleverde accu's ook op ander elektrisch gereedschap binnen het Bosch POWER FOR ALL accuplatform.

Minpunten
 • Met een maximale koppel van 35 Nm is hij minder geschikt om langdurig zwaar schroefwerk te doen.

Veelgestelde vragen over de Bosch 06039D4107

De Bosch 06039D4107 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 06039D4107.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.