1. boormachines
 2. Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 060313100A boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 060313100A
Artikelnummer798364
Gewicht1,7 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1 - 13 mm
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Bosch 060313100A

De Bosch UniversalImpact 700 is de perfecte klopboormachine voor als je kracht en preciesheid nodig hebt. Met de speciale accessoireset heb je 39 verschillende boren bij de hand, waarmee je in vele materialen kunt boren. De klopboormachine heeft een motor van 700 watt en weegt 1,7 kilogram. Hierdoor is de boormachine licht en compact en kun je zonder problemen langere tijd bovenhands werken. Met de krachtige motor boor je gemakkelijk gaten van 14 millimeter in gemetselde muren of stenen oppervlaktes en tot 30 millimeter in hout. Daarnaast heb je met de dieptestop de mogelijkheid om precies de juiste diepte te bereiken. Met de extra handgreep heb je optimale controle, zodat je ook bovenhands werken goed uitvoert. Met de Bosch UniversalImpact 700 en het accessoireset heb je alles bij de hand om zelfs de meest uitdagende klussen te klaren.

Pluspunten
 • Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal, maar ook in tegels en baksteen boren

  .

  Je kunt gaten maken met een maximaal grootte van 30 millimeter in hout, wat voldoende is voor de meeste klussen in en om het huis

  .

  Met een gewicht van slechts 1,7 kilogram is langdurig boren gemakkelijk vol te houden.

Minpunten
 • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor klussen op slecht verlichte plaatsen moeilijk is.

Veelgestelde vragen over de Bosch 060313100A

De Bosch 060313100A levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 060313100A.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.