1. boormachines
 2. Makita HP002GD201.

Makita HP002GD201.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita HP002GD201 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita HP002GD201
Artikelnummer901404
Gewicht2 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita HP002GD201

De Makita HP002GD201 is een stevige en betrouwbare klopboormachine. Hij is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van kleine boren tot grote houtverbindingen. Dankzij zijn speciale constructie is de machine bestand tegen stof en vocht, waardoor hij ook op bouwplaatsen gebruikt kan worden. De koolborstelloze motor is zuinig met energie, wat betekent dat je langer door kunt werken zonder dat je stroomverbruik daalt. Ook blijft het toerental constant, zelfs bij zware belasting. De Makita HP002GD201 heeft een toerental van 2.200 rotaties per minuut, wat betekent dat je binnen de kortste keren kleinere gaten kunt boren. De dubbele ledverlichting zorgt voor een goed zicht, zelfs in het donker. De meegeleverde accu's zijn te gebruiken voor ander Makita XGT 40 gereedschap. Zo heb je altijd een stevige, betrouwbare klopboormachine bij de hand, waar je op kunt rekenen.

Pluspunten
 • Met een boorkapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote gaten

  .

  Met de meegeleverde accu's kunt u ook andere elektrische gereedschappen gebruiken binnen het Makita XGT 40V accuprogramma

  .

  Door de hoge maximale koppel van 64Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita HP002GD201

De Makita HP002GD201 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita HP002GD201.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.