1. boormachines
 2. Einhell TE-CD 18/40 Li Solo + Einhell 18V 2,5 Ah Starter Kit.

Einhell TE-CD 18/40 Li Solo + Einhell 18V 2,5 Ah Starter Kit.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Einhell 4512097 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesEinhell 4512097
Artikelnummer879426
Gewicht1,07 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Einhell 4512097

Met het Einhell 18V 2,5 Ah Starter Kit ben je verzekerd van een krachtige, betrouwbare 18 volt accu die je voor lange tijd kunt gebruiken. De Li-ion accu heeft een capaciteit van 2,5 Ah, wat betekent dat je hem gerust gebruikt voor langere werkzaamheden. De accu heeft een hoge energiedichtheid en is zeer geschikt voor het Einhell Power X-Change accuplatform. De acculader is eenvoudig in gebruik. Dankzij de modulaire opbouw van de lader kun je de accu opladen in slechts 1 uur, zodat je weer aan de slag kunt. Met deze Einhell TE-CD 18/40 Li Solo ga je goed voorbereid aan de slag met alle klusjes in en om het huis.

Pluspunten
 • Het pakket bevat een accuboormachine met 1 accu, zodat je direct begint met werken

  .

  Je kunt gaten tot maximaal 25 millimeter boren in hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen thuis

  .

  Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plekken een goed overzicht van je schroef- en boorwerk.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen percussie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Einhell 4512097

De Einhell 4512097 levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Einhell 4512097.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.