1. boormachines
 2. Makita DHP453SFE.

Makita DHP453SFE.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DHP453SFE boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DHP453SFE
Artikelnummer912527
Gewicht1,7 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DHP453SFE

Met de Makita DHP453SFE klopboormachine boor je en schroef je door elk materiaal heen. Van hout tot baksteen, deze krachtige machine maakt het mogelijk. Met een maximale boordiameter van 36 mm en een koppelkracht van 42 Nm ben je verzekerd van een goed resultaat. Ook de accu's maken het klussen een stuk makkelijker. Deze Makita DHP453SFE wordt geleverd met twee 18 volt 3,0 Ah accu's. Deze accu's vormen deel van het Makita LXT 18V platform waardoor je deze ook op ander gereedschap van hetzelfde platform kunt gebruiken. Hierdoor kun je dus ongestoord doorgaan met je klus. Na gebruik kun je alles netjes opbergen in de meegeleverde koffer. De Makita DHP453SFE is daarmee dé ideale boormachine voor iedere doe-het-zelver.

Pluspunten
 • Dankzij de klopfunctie kunt u boren in hout, gips, metselwerk, metaal, tegels en baksteen

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 36 millimeter in hout is hij geschikt om grote boringen te maken

  .

  Met de meegeleverde Makita LXT accu kunt u ook ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk met hetzelfde accu-platform gebruiken.

Minpunten
 • Er worden geen boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHP453SFE

De Makita DHP453SFE levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DHP453SFE.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.