1. boormachines
 2. Makita HR2631FTJ.

Makita HR2631FTJ.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita HR2631FTJ boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita HR2631FTJ
Artikelnummer682633
Gewicht3 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Makita HR2631FTJ

Met de Makita HR2631FTJ krijg je een krachtige combihamer die je inzet voor zware boorklussen en breekwerkzaamheden. De 800 watt boor met stofafzuiging is krachtig genoeg om tot 26 millimeter in beton te boren en heeft maar liefst 40 beitelstanden. Met zowel een snelspan- als een SDS-boorkop ben je voorbereid op alle soorten klussen. Deze combihamer is ook uitgerust met actieve Anti Vibratie Technologie waardoor je trillingsniveau beduidend lager is dan bij andere combihamers. Daarnaast is de pasvorm van de machine zo ontworpen dat je gemakkelijk en prettig boren in plafond, vloer en muur ervaart. Met de Makita HR2631FTJ ben je dus voorbereid op alle soorten boor- en breekwerkzaamheden.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden dankzij de rotatiestop

  .

  Met een gewicht van slechts 3 kilogram is de machine heel geschikt om langdurig mee te werken

  .

  Dankzij de extra boorkop kun je zowel snelspan- als SDS-boren gebruiken.

Minpunten
 • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita HR2631FTJ

De Makita HR2631FTJ levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita HR2631FTJ.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.