1. boormachines
 2. Bosch Professional GBH 2-28 F.

Bosch Professional GBH 2-28 F.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 611267600 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 611267600
Artikelnummer789861
Gewicht3,2 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder1 - 13 mm
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Bosch Professional 611267600

De Bosch Professional GBH 2-28 F is de perfecte tool voor al je boren in verschillende materialen. Dankzij de geïntegreerde Kickback Control voorkom je pijnlijke terugslagen. Met 880 watt kracht en een slagkracht van 3,2 joule boren tot 28 millimeter in beton. Maar ook in hout of metaal bereik je grote resultaten met de meegeleverde snelspanboorhouder. De SDS-plus boorkop draait met maximaal 900 toeren per minuut rond. Met de GBH 2-28 F heb je na het boorwerk een gat van 68 millimeter in baksteen of tegels en van 30 millimeter in hout. De krachtige combihamer trilt minimale, wat langdurige boorklussen mogelijk maakt. Daarnaast is deze krachtige combihamer ontworpen om te presteren in zware omstandigheden, je kunt er dus op vertrouwen dat hij nooit in de steek laat.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden, dankzij de rotatiestop

  .

  Je voert ook zwaar boorwerk uit met de combihamer, dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 28 millimeter in beton

  .

  Dankzij de extra boorkop kun je zowel snelspan- als sds-boren gebruiken.

Minpunten
 • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 611267600

De Bosch Professional 611267600 levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 611267600.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.