1. boormachines
  2. DeWalt DWD522KS.

DeWalt DWD522KS.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DWD522KS-QS boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DWD522KS-QS
Artikelnummer124514
Gewicht3 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de DeWalt DWD522KS-QS

De DeWalt DWD522KS is een krachtige boorkop. Met de hoge krachtige motor van 950 watt en de klopfunctie maakt deze boormachine het mogelijk om door de hardste materialen te boorden. De verwisselbare boorkop is 13 millimeter breed en kan tot wel 56.000 slagen per minuut maken. Ook kan de DeWalt tot wel 3.500 toeren per minuut draaien. Door de twee handgrepen die voorzien zijn van een rubberen bekleding, kun je de machine gemakkelijk in je handen houden en de druk die je uitoefent op de boorkop perfect regelen. Hierdoor kun je gemakkelijk het oppervlakte in komen. De DeWalt DWD522KS is daarom de perfecte boormachine voor al je klussen.

Pluspunten
  • Met een boordiepte tot maximaal 40 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

    .

    Met de handige koffer kun je de boormachine altijd netjes opbergen.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DWD522KS-QS

De DeWalt DWD522KS-QS levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DWD522KS-QS.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.