1. boormachines
 2. DeWalt DCH133N (zonder accu).

DeWalt DCH133N (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCH133N boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DCH133N
Artikelnummer920003
Gewicht2,9 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de DeWalt DCH133N

Met de DeWalt DCH133N (zonder accu) combihamer boor je moeiteloos gaten in beton en beitel je met de rotatiestop ook tegels van je badkamermuur. De 18 volt combihamer werkt op batterij en biedt je draadloze vrijheid. Je kunt de machine dus overal gebruiken, zelfs op plekken waar geen stopcontact is. In beton kun je met deze combihamer gaten maken tot maar liefst 26 millimeter groot. De combihamer is erg compact en weegt slechts 2,9 kilogram. Hierdoor kun je langdurig met de machine werken zonder dat je armen verzuren. Daarnaast is de zijhandgreep verstelbaar, zodat je de machine in een prettige positie kunt gebruiken en je optimale controle hebt over het apparaat. Met deze combihamer kunnen ook DeWalt XR 18 volt accu's worden gebruikt, maar deze worden niet meegeleverd.

Pluspunten
 • De boorkracht tot maximaal 26 millimeter in beton is voldoende voor zware boorwerkzaamheden

  .

  Met een gewicht van slechts 2,9 kilogram is de machine erg geschikt voor langdurig gebruik

  .

  Dankzij de draaistop kun je de combihamer ook gebruiken voor breekwerk.

Minpunten
 • Er wordt geen accu of koffer meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCH133N

De DeWalt DCH133N levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DCH133N.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.