1. boormachines
 2. Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset.

Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 2607017316 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 2607017316
Artikelnummer746612
Gewicht1 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder2 - 10 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch 2607017316

Met de Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset heb je direct al het nodige gereedschap in huis om aan de slag te gaan met klussen. De set bevat een boormachine, bits in diverse maten, een 18V accu en een lader. Met de boormachine boor je gaten tot 30 millimeter in hout, maar ook in baksteen en tegels met de klopfunctie. Zo boor je eenvoudig gaten in je muur en schroef je verschillende type schroeven vast. De twee versnellingen zorgen ervoor dat je gemakkelijk tussen schroeven en boren kan wisselen. Daarnaast maakt de 18V accu deel uit van het Bosch POWER FOR ALL 18V accu platform, waardoor je de accu ook op andere apparaten van dit platform kan gebruiken. Kortom, de Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset is een complete set om alle klussen in en om het huis aan te gaan.

Pluspunten
 • Dankzij de 41-delige bit- en borenset kun je meteen beginnen met klussen

  .

  Met de klopfunctie kun je ook in tegels en steen boren

  .

  De klopboormachine werkt op het Bosch POWER FOR ALL 18V-accup Ingang, waardoor je één accu hebt voor al je Bosch POWER FOR ALL 18V-gereedschap.

Minpunten
 • Met een accucapaciteit van 1,5 Ah raakt de accu bij intensief klussen snel leeg.

Veelgestelde vragen over de Bosch 2607017316

De Bosch 2607017316 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 2607017316.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.