1. boormachines
 2. BLACK+DECKER BCD003C1-QW.

BLACK+DECKER BCD003C1-QW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BCD003C1-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBLACK+DECKER BCD003C1-QW
Artikelnummer931258
Gewicht1,755 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de BLACK+DECKER BCD003C1-QW

De BLACK+DECKER BCD003C1-QW is een krachtige schroefklopboormachine die gemaakt is voor de fanatieke doe-het-zelver. In de verpakking vind je naast de boormachine ook een 18V 1,5 Ah accu. Deze boormachine is uitgerust met 2 mechanische versnellingen en een koppel van 45 Nm, waarmee je gemakkelijk tot 25 millimeter in hout en tot 10 millimeter in metaal, tegels, gips of zacht steen kunt boren en schroeven. Het compacte en lichte ontwerp zorgt ervoor dat je ook langdurig boven je hoofd kunt werken. Verder maakt de BCD003C1-QW deel uit van het BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accu platform. Hiermee kun je de accu uitwisselen met andere accu's en (tuin)gereedschappen uit hetzelfde accu platform. Zo ben je altijd voorbereid om aan elke klus te beginnen.

Pluspunten
 • Je kunt de meegeleverde BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accu ook gebruiken op ander gereedschap met hetzelfde accupatroon. Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal kloppen, maar ook in tegels en baksteen. Je kunt de boormachine ook gebruiken voor het verwijderen van dikke of verroeste schroeven dankzij de hoge maximale koppel van 45 Nm.

Minpunten
 • Er wordt maar één 1,5 Ah accu meegeleverd, dus je zult even moeten wachten als deze leeg is

  .

  Er wordt maar één 1,5 Ah accu meegeleverd, dus je zult even moeten wachten als deze leeg is

  .

  Er wordt maar één 1,5 Ah accu.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BCD003C1-QW

De BLACK+DECKER BCD003C1-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de BLACK+DECKER BCD003C1-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.