1. boormachines
  2. Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 611914001 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 611914001
Artikelnummer914289
Gewicht4,9 kg
Type

Boorhamer

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch Professional 611914001

De Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu) boorhamer is een krachtige machine waarmee je boort en beitelt in beton, steen en metselwerk. Met een slagkracht van 5,8 joule is deze SDS plus-accuhamer sterk genoeg om gaten tot 32 millimeter in beton en 40 millimeter in hout te boren. Extra handig is de zachte aanloopfunctie die ervoor zorgt dat je niet onbedoeld tegels van de muur tikt. De boorhamer is onderdeel van het 18V accu platform van Bosch Professional. Hierdoor kun je met je bestaande accu alsnog gebruik maken van deze machine. Voor het meeste vermogen adviseren we je een ProCORE 18V 8,0 Ah accu. Met de Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO boorhamer zit je dus altijd goed en ben je voorbereid op iedere klus.

Pluspunten
  • Met een slagkracht van 5,8 J is deze boorhamer een van de krachtigste in zijn klasse. De Rotatiestop laat je ook breekwerkzaamheden uitvoeren. De werking op accu geeft je alle bewegingsvrijheid door de bouwplaats.

Minpunten
  • Er worden geen accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 611914001

De Bosch Professional 611914001 levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 611914001.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.