1. boormachines
 2. Bosch Professional GSB 20-2.

Bosch Professional GSB 20-2.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 060117B401 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 060117B401
Artikelnummer831604
Gewicht2,6 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Bosch Professional 060117B401

Met de Bosch Professional GSB 20-2 850 watt klopboormachine zijn de meest zware klussen een fluitje van een cent. De krachtige motor met maximaal 3.000 toeren per minuut zorgt ervoor dat je grote gaten van 40 millimeter in hout kunt boren. Ook voor steen is deze klopboormachine geschikt. Met een slagkracht van maximaal 51.000 slagen per minuut boor je ook door hardere steensoorten. Daarnaast houd je de klopboor stevig vast dankzij de handgreep, zodat deze niet wegschiet. En wanneer je klaar bent met klussen berg je de GSB 20-2 op in de meegeleverde opbergkoffer. Met deze klopboormachine ben je klaar voor elke klus!

Pluspunten
 • Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Dankzij de handige koffer kun je de boormachine altijd netjes opbergen.

Minpunten
 • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het moeilijk is om taken uit te voeren op slecht verlichte plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 060117B401

De Bosch Professional 060117B401 levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 060117B401.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.