1. boormachines
  2. Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu).

Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Einhell 4513926 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesEinhell 4513926
Artikelnummer873834
Gewicht1,25 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Einhell 4513926

Met de Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu) kun je gaten boren en schroeven in verschillende materialen. De slagsnelheid is 24.000 slagen per minuut, waardoor je gaten van maximaal 12 millimeter groot in steen boort. Daarnaast kun je de versnelling en koppelstanden aanpassen voor elk materiaal en elke toepassing. Met de extra handgreep en werkverlichting kun je gecontroleerd en nauwkeurig klussen. Het Power X-Change accuplatform maakt het mogelijk om de TE-CD 18/48 Li-i Solo met elke 18 volt accu uit deze lijn te gebruiken. Je hebt dus geen aparte accu en acculader nodig om de klopboormachine te gebruiken. De Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo is perfect voor al je klusprojecten, van boren in hout en metaal tot het maken van gaten in harde (bak)stenen constructies.

Pluspunten
  • Dankzij de klopfunctie kan je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen. Met de boormachine maak je gaten van maximaal 25 millimeter in hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen in en rondom het huis. Met de boormachine kun je ook zwaar schroefwerk van dikke of verroeste schroeven doen, dankzij de hoge maximale koppel van 48 Nm.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Einhell 4513926

De Einhell 4513926 levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Einhell 4513926.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.