1. boormachines
 2. Makita DHP486ZJ (zonder accu).

Makita DHP486ZJ (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DHP486ZJ boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DHP486ZJ
Artikelnummer901400
Gewicht2,3 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer, Toolbox
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DHP486ZJ

De Makita DHP486ZJ zonder accu is een zeer krachtige machine. De maximale koppel is maar liefst 130 Nm, waardoor je zware klussen aankunt. Het toerental blijft constant, waardoor je ook bij zware belasting voldoende kracht tot je beschikking hebt. Je kunt tot 50 millimeter boren in hout, en tot 16 millimeter in metaal en steen. Hierdoor is de machine ideaal voor allerlei klussen. De Makita DHP486ZJ heeft ook een dubbele ledverlichting, waardoor je perfect zicht hebt, ook bij donker licht. Als je al een Makita LXT 18V accu hebt, hoef je geen nieuwe aan te schaffen. Dankzij deze krachtige machine heb je altijd genoeg kracht tot je beschikking, waardoor je zelfs de meest intensieve klussen aan kunt.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 50 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een hoge maximale koppel van 130 Nm, is de machine geschikt voor het zware en intensieve schroefwerk

  .

  Met behulp van de handige koffer kun je de boormachine altijd netjes opbergen.

Minpunten
 • Er worden geen bits, boren of accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHP486ZJ

De Makita DHP486ZJ levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DHP486ZJ.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.