1. boormachines
 2. Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu).

Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 611911101 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 611911101
Artikelnummer875971
Gewicht2,4 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch Professional 611911101

De Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu) is een krachtig professioneel gereedschap. Met de speciale SDS-Plus slagboorhouder van de combihamer kun je gaten boren in zowel hout als beton. Met een slagkracht van 2 joule kun je ook licht breekwerk verrichten. Met de variabele toerentalregeling kun je de juiste klopkracht selecteren voor iedere klus. Dankzij de overbelastingskoppeling voorkom je overbelasting van de machine. Met de ingebouwde LED-verlichting heb je ook in het donker voldoende zicht op je werk. De combihamer is voorzien van een handige L-Boxx, waarin je de combihamer eenvoudig kunt opbergen en vervoeren. Zo is je gereedschap altijd netjes bij elkaar en kun je er direct mee aan de slag. De Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu) is dus uitermate geschikt als je een betrouwbare en krachtige combihamer zoekt. Met de vele eigenschappen die deze combihamer heeft, maak je je klusjes makkelijk en snel klaar. Of je nu gaten moet boren, licht breekwerk moet verrichten of je gereedschap veilig wilt vervoeren, de Bosch Professional GBH 18V-21 (zonder accu) is.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden, dankzij de rotatiestop

  .

  = Je gebruikt de machine ook voor klusjes, dankzij de rotatiestop. Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram is de machine heel geschikt om langdurig mee te werken

  .

  = Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram is de machine heel geschikt om lang mee te werken

  .

  De L-Boxx is stevig vast te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor eenvoudig mee te nemen

  .

  = De L-Boxx is stevig vast te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor eenvoudig mee te dragen.

Minpunten
 • De slagkracht van 2 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere brekenwerk.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 611911101

De Bosch Professional 611911101 levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 611911101.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.