1. boormachines
 2. Bosch UniversalImpact 18V-60.

Bosch UniversalImpact 18V-60.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06039D7102 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 06039D7102
Artikelnummer902202
Gewicht1,5 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch 06039D7102

De Bosch UniversalImpact 18V-60 is een krachtige klopboormachine die je uitgerust met toebehoren koopt. Je hebt onder andere een oplader en twee 18 volt accu's bij de machine. Hiermee kun je direct aan de slag. Met een maximale koppel van 60 Nm is deze machine krachtiger dan de EasyImpact en is hij geschikt voor zwaardere boor- en schroefklussen zoals het boren en schroeven in hout, steen, metaal en tegels. Als je in een donkere ruimte werkt, kun je de ingebouwde LED-verlichting aanzetten voor extra overzicht. De meegeleverde accu's van 18 volt zijn ook bruikbaar voor andere apparatuur die onder het Bosch Power For All accu platform valt.

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen door de klopfunctie aan te zetten

  .

  Met een boorcapaciteit tot maximaal 35 millimeter in hout, kun je hem voor gemiddeld tot zware boorklussen gebruiken

  .

  Door de hoge maximale koppel van 60 Nm is de schroefboormachine geschikt voor zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven.

Minpunten
 • Met een accucapaciteit van 2 Ah is de accu snel leeg bij intensief klussen.

Veelgestelde vragen over de Bosch 06039D7102

De Bosch 06039D7102 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 06039D7102.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.