1. boormachines
 2. Makita DDF482RTJ.

Makita DDF482RTJ.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DDF482RTJ boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DDF482RTJ
Artikelnummer736210
Gewicht1,7 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DDF482RTJ

De Makita DDF482RTJ is een veelzijdige accuboormachine die voor elke klus, groot en klein, geschikt is. Met een gewicht van slechts 1,7 kilogram is deze machine zeer gebruiksvriendelijk en is ideaal voor zowel doe-het-zelvers thuis als professionals op locatie. Bovendien heeft dit model een hoog toerental van 1900 en beschikt het over een speciale behuizing die het apparaat beter beschermt tegen stof en vocht. De machine heeft ook een beveiliging tegen overbelasting en oververhitting, waardoor hij langer meegaat. Met deze Makita DDF482RTJ krijg je ook nog eens twee krachtige 5 Ah accu's van 18 volt erbij. Kortom, de Makita DDF482RTJ is een handige en betrouwbare machine voor zowel in huis als onderweg.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een accucapaciteit van 5 Ah kun je extra lang doorgaan met slechts een volle accu

  .

  De twee meegeleverde Makita LXT-accu's kunnen ook worden gebruikt op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in steen boren

  .

  -> De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee steen boren.

Veelgestelde vragen over de Makita DDF482RTJ

De Makita DDF482RTJ levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DDF482RTJ.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.