1. boormachines
 2. Makita DDF484RTJ.

Makita DDF484RTJ.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DDF484RTJ boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DDF484RTJ
Artikelnummer816227
Gewicht1,6 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DDF484RTJ

De Makita DDF484RTJ is een krachtige 18 volt accuboormachine die zeer geschikt is voor efficiënt en nauwkeurig schroef- en boorklussen. De 2 meegeleverde 18 volt accu's met een amperage van 5,0 Ah zorgen ervoor dat je altijd met een opgeladen accu aan de slag kunt. De koolborstelloze motor zorgt voor een constant toerental van 1900 toeren per minuut, zelfs bij zware belasting. Hierdoor kan je ook in harde houtsoorten gecontroleerd werken. Daarnaast beschikt de DDF484RTJ over 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen, waarmee je precies kunt aangeven hoeveel kracht er gebruikt wordt. Ook heeft het apparaat een handige LED-verlichting om ook in slecht verlichte ruimtes te kunnen werken. Met deze krachtige boormachine is je schroef- en boorklus snel en nauwkeurig geklaard.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een accucapaciteit van 5,0 Ah kun je langer doorwerken met slechts één volle accu

  .

  De meegeleverde Makita LXT accu's kunnen ook worden gebruikt met ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Makita DDF484RTJ

De Makita DDF484RTJ levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DDF484RTJ.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.