1. boormachines
 2. Bosch EasyDrill 18V-40.

Bosch EasyDrill 18V-40.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06039D8005 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 06039D8005
Artikelnummer902197
Gewicht1,2 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch 06039D8005

Met de Bosch EasyDrill 18V-40 kun je in een handomdraai klussen in en om het huis. Met het pakket dat je bij deze schroefboormachine krijgt, heb je direct de juiste materialen in huis om aan de slag te gaan. In het pakket zitten 2 accu's en een oplader, die je ook kunt gebruiken voor andere gereedschappen binnen het Bosch Power For All 18V accu platform. De schroefboormachine is compact en licht van gewicht. Hierdoor is hij ook makkelijk te bedienen voor beginnende klussers. Je kunt met deze machine gaten maken in hout tot 30 millimeter, in kunststof of metaal tot 10 millimeter. Werk je in een donkere omgeving, zoals een kelder of trapkast? Dan schakel je de ledverlichting aan om goed te kunnen zien wat je doet. Met deze Bosch EasyDrill 18V-40 kun je zo aan de slag met al je klussen.

Pluspunten
 • Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plaatsen goed zicht

  .

  Je kunt de meegeleverde accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap binnen het Bosch Power For All 18V accu platform

  .

  Met een gewicht van slechts 1,2 kilogram is het langdurig gebruik gemakkelijk vol te houden.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen slagfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Bosch 06039D8005

De Bosch 06039D8005 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 06039D8005.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.