1. boormachines
 2. BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBLACK+DECKER BDC718AS2F-QW
Artikelnummer788750
Gewicht1,3 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder0 - 11 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW

Met de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW heb je een complete set om al je boor- en schroefklussen mee aan te pakken. Met de 18 volt accuklopboormachine kun je boor in diverse materialen met een maximale boorcapaciteit van 25 millimeter in hout en 10 millimeter in metaal en steen. Daarom heb je de keuze uit een grote verscheidenheid aan materialen om mee te werken. De 2 18 volt accu's van 1,5 Ah zorgen ervoor dat je door kunt werken, als er één leeg is. Verder is de boormachine voorzien van een werklamp, waar je bij kan schijnen op donkere werkplekken. De BDC718AS2F-QW wordt geleverd met 80 accessoires in een flightcase, waardoor je alles netjes kunt opbergen en altijd direct voldoende accessoires tot je beschikking hebt. Met deze boormachine kun je dus direct aan de slag met al je klussen.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van 25 millimeter in hout, kun je hem gebruiken voor allerlei boorwerkzaamheden

  .

  Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen boren in hout, gips, metselwerk en metaal, maar ook in tegels en baksteen

  .

  Je kunt de meegeleverde B+D 18 volt accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • Bij intensief klussen raakt de accu van 1,5 Ah relatief snel leeggebruikt.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW

De BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.