1. boormachines
 2. Makita DHR243RTJW.

Makita DHR243RTJW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DHR243RTJW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DHR243RTJW
Artikelnummer839815
Gewicht3,3 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder1 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DHR243RTJW

Met de Makita DHR243RTJW heb je de perfecte combinatie van kracht en precisie. Boorgaten maken in beton en staal is geen enkel probleem, en door de rotatiestop kun je ook lichte breekwerkzaamheden uitvoeren. Dankzij het geringe gewicht van 3,4 kilogram is de combihamer ideaal voor het werken van lange periodes zonder dat je last krijgt van je armen. Daarnaast heeft de machine een geïntegreerde stofafzuiging, waardoor je geen stofoverlast achterhoudt na het klussen. De Makita DHR243RTJW werkt op 2 18 volt 5,0 Ah Makita LXT accu's, die ook te gebruiken zijn op ander gereedschap met hetzelfde platform. Je profiteert dus ook van de verschillende andere Makita producten in jouw gereedschapskist. Met de Makita DHR243RTJW krijg je de perfecte combinatie van kracht en precisie voor al jouw klussen.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden, dankzij de rotatiestop

  .

  Je gebruikt de meegeleverde Makita LXT accu ook op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform

  .

  Dankzij de extra boorkop kun je zowel snelspan- als SDS-boren gebruiken.

Minpunten
 • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHR243RTJW

De Makita DHR243RTJW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DHR243RTJW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.