1. boormachines
 2. Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesStanley Fatmax SFMCD721D2K-QW
Artikelnummer870334
Gewicht1,2 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW

De Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW is een krachtige boor die je in staat stelt om grote gaten te boren in hout, maar ook in steen, dankzij de ingebouwde klopfunctie. De boor heeft 15 koppelinstellingen en 2 snelheden (0-600 en 0-2100 toeren per minuut) waarmee je exact de juiste kracht kunt afgeven. Met de geïntegreerde led-verlichting boor je ook in slecht verlichte ruimtes nauwkeurig. De Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW is compatibel met alle 18 volt Stanley Fatmax accugereedschap uit hetzelfde V20 accuplatform. De meegeleverde accu's zijn makkelijk inwisselbaar als ze leeg zijn, zodat je nooit lang hoeft te wachten voordat je weer aan de slag kan. De perfectie boor om in allerlei materialen tot op de millimeter nauwkeurig te boren.

Pluspunten
 • Gebruik deze machine ook voor het licht boren in tegels en steen door de klopfunctie aan te zetten

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Je kunt de meegeleverde V20 Stanley 18V ook gebruiken in ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk dat hetzelfde accu platform heeft.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW

De Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.