1. boormachines
 2. Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu.

Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06039D3007 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 06039D3007
Artikelnummer890478
Gewicht1 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 10 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch 06039D3007

Het duurt maar liefst twee keer zo lang voordat je de Bosch EasyDrill 1200 12V opnieuw moet opladen, dankzij de tweede accu die bij deze set inbegrepen is. Ook is de boormachine verkrijgbaar met een handige koffer waardoor je het apparaat overal mee naartoe kunt nemen. Met de koffer krijg je ook een bitje set. De boormachine is geschikt voor boren in hout, metaal, beton en kunststoffen. Het is een ideale machine voor doe-het-zelvers, maar ook voor professionals die een krachtige, maar lichte boormachine zoeken. De machine is eenvoudig te bedienen en de grip is erg comfortabel. Het apparaat is zeer krachtig en heeft een hoge precisie. Bovendien is hij stil en heeft hij een lange levensduur.

Pluspunten
 • Je boort en schroeft met de boormachine in hout, gips, metselwerk en metaal

  .

  Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plekken goed zicht op je schroef- en boorwerk

  .

  Met een gewicht van slechts 1 kilogram is langdurig klussen goed vol te houden.

Minpunten
 • Met een boordiameter van 20 millimeter in hout, gebruik je hem om kleine gaten te boren. Voor zware schroefklussen is hij minder geschikt met een maximale koppel van 20 Nm.

Veelgestelde vragen over de Bosch 06039D3007

De Bosch 06039D3007 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 06039D3007.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.