1. boormachines
 2. Makita DHP482ZJ (zonder accu).

Makita DHP482ZJ (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DHP482ZJ boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DHP482ZJ
Artikelnummer746352
Gewicht1,8 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DHP482ZJ

Met de Makita DHP482ZJ accuklopboormachine heb je een krachtige en veelzijdige machine. De Makita DHP482ZJ heeft 2 versnellingen om alle taken uit te voeren: schroeven, boren en kloppen. Met het hoge toerental van 1900 toeren per minuut en de maximale koppel van 62 Nm heeft deze klopboormachine meer dan genoeg kracht om alle intensieve klussen of renovatiewerkzaamheden aan te kunnen. Het maximale gat dat je kunt maken in steen of metaal is 13 millimeter, in hout is dit 38 millimeter. Bij deze 18 volt klopboormachine wordt geen accu meegeleverd, maar het heeft wel Makita LXT accu platform. Als je thuis al een accu hebt met hetzelfde platform en voltage, dan is er geen nieuwe aan te schaffen. De Makita DHP482ZJ accuklopboormachine is een uitstekende keuze voor al je klussen.

Pluspunten
 • Met een boorkop van 38 millimeter in hout is hij geschikt voor zwaardere boorklussen

  .

  Met de klopfunctie kan je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen

  .

  Met een koppel van 62 Nm is hij geschikt voor zware en intensieve schroefklussen.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHP482ZJ

De Makita DHP482ZJ levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DHP482ZJ.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.