1. boormachines
 2. DeWalt DCD996P2-QW.

DeWalt DCD996P2-QW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD996P2-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DCD996P2-QW
Artikelnummer854361
Gewicht2,1 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de DeWalt DCD996P2-QW

De DeWalt DCD996P2-QW is een professionele boor die veel kracht biedt voor al je kluswerkzaamheden. Deze boor heeft een maximale koppel van 95 Nm en 11 koppelstanden, waardoor hij geschikt is voor alle soorten materiaal. De boor heeft ook een maximale boorcapaciteit van 55 millimeter in hout. Het apparaat is voorzien van twee DeWalt XR 18 volt 5,0 Ah Li-Ion accu's en heeft een onbelast toerental van 0-450 / 0-2.000 toeren per minuut. Ondanks de kracht weegt het apparaat slechts 2,1 kilogram, wat het makkelijk maakt om het met je mee te nemen. De boor is voorzien van een stevige rubberen handgreep om een optimale controle over de boor te garanderen. Daarnaast is het apparaat voorzien van een LED-licht om te zorgen dat je de juiste plaats voor het boren kunt vinden, zelfs in donkere omstandigheden. De boor is ook voorzien van een elektronische bescherming tegen overbelasting. Met de DeWalt DCD996P2-QW kun je al je kluswerkzaamheden snel, efficiënt en veilig uitvoeren.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit die maximaal 55 millimeter in hout bereikt, is het gereedschap geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Dankzij de accucapaciteit van 5,0 Ah kun je extra lang doorwerken met 1 volle accu

  .

  De meegeleverde XR accu's zijn ook te gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk, met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD996P2-QW

De DeWalt DCD996P2-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DCD996P2-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.