1. boormachines
  2. DeWalt DCD796D2.

DeWalt DCD796D2.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD796D2-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DCD796D2-QW
Artikelnummer704318
Gewicht1,8 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de DeWalt DCD796D2-QW

De DeWalt DCD796D2 is een veelzijdige 18 volt 2,0 Ah Li-Ion accuklopboormachine. Deze boor is perfect voor wie power én gemak zoekt. Met de krachtige koolborstelloze motor kun je schroeven en boren in hout, steen én metaal. En dat allemaal draadloos, dankzij de Li-Ion accu's. Met de LED-verlichting heb je het juiste licht op de juiste plaats. Ook heb je een 2e accu, riemhaak en magnetische bithouder, zodat je altijd over de juiste accessoires beschikt voor je klus. De DeWalt DCD796D2 is de ideale boor voor regelmatig intensief gebruik. Geniet van de vrijheid van draadloos werken en laat je klus moeiteloos klaren.

Pluspunten
  • Met een boorkop van maximaal 40 millimeter in hout is hij ideaal voor het maken van grote boorgaten. Je kunt de 2 meegeleverde DeWalt XR-accu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu-platform. Dankzij de hoge maximale koppel van 70 Nm is de machine ideaal voor intensief en zwaar schroefwerk.

Minpunten
  • Er worden geen schroeven of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD796D2-QW

De DeWalt DCD796D2-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DCD796D2-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.