1. boormachines
 2. Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset.

Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 603174003 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 603174003
Artikelnummer793173
Gewicht2,4 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1 - 10 mm
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Bosch 603174003

De Bosch Advanced Impact 900 is een professionele klopboormachine met extra veel kracht. De machine is uitgerust met een 900 watt motor die zelfs zware boorklussen aankan. De Kickback Control technologie voorkomt een vervelende terugslag bij het boren in hard materiaal zoals baksteen. De Advanced Impact 900 biedt ook een variabel toerental, waarmee je heel gecontroleerd in elk materiaal en ongeacht de mate van belasting kunt boren. De 15-delige borenset en de meegeleverde dieptestop en extra handgreep maken de machine compleet en geschikt voor zowel korte als lange boorklussen. De Advanced Impact 900 is een uitstekende keuze voor doe-het-zelvers die hoge eisen stellen aan hun gereedschap. Met deze klopboormachine ben je verzekerd van een uitstekend en gelijkmatig resultaat, ook bij regelmatig en langdurig gebruik.

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen, door de klopfunctie in te schakelen

  .

  Met een boorcapaciteit tot maximaal 40 millimeter in hout, kan je hem gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  De klopboormachine wordt geleverd met een koffer en een 15-delige borenset.

Minpunten
 • Zonder voorzien te zijn van werkverlichting, maken klussen op slecht verlichte plaatsen het moeilijk.

Veelgestelde vragen over de Bosch 603174003

De Bosch 603174003 levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 603174003.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.