1. boormachines
 2. Bosch UniversalDrill 18V-60.

Bosch UniversalDrill 18V-60.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06039D7002 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 06039D7002
Artikelnummer902198
Gewicht1,4 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch 06039D7002

De Bosch UniversalDrill 18V-60 is een krachtige en flexibele schroefboor. Deze krachtige machine heeft een spanningsvermogen van 18 volt en een maximale koppel van 60 Nm. Hierdoor is hij geschikt voor alle boor- en schroefklussen in hout, kunststof en metaal. Met de meegeleverde twee 18 volt accu's en een oplader heb je gelijk een compleet systeem in huis. Je kunt de accu's ook gebruiken voor ander gereedschap binnen het Bosch Power For All 18V accu platform. De Bosch UniversalDrill 18V-60 is ook perfect voor donkere ruimtes zoals een kelder of garage. De ingebouwde ledverlichting zorgt er voor dat je precies kunt zien wat je aan het doen bent. Met deze machine heb je de mogelijkheid om verschillende functies te gebruiken. Je kunt er niet alleen mee schroeven en boren, maar ook met schuur- en freeswerkzaamheden aan de slag. De machine is eenvoudig te bedienen en je kunt er veel verschillende boor- en schroefklussen mee uitvoeren.

Pluspunten
 • Met een boorkapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout, kun je het gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  De hoge maximale koppel van 60 Nm maakt de schroefboormachine geschikt voor zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven

  .

  Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plaatsen goed zicht.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen kloppende functie, dus je kunt er niet mee in tegels of bakstenen boren.

Veelgestelde vragen over de Bosch 06039D7002

De Bosch 06039D7002 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 06039D7002.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.