1. boormachines
 2. Bosch Professional GBH 18V-21.

Bosch Professional GBH 18V-21.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 0.611.911.102 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 0.611.911.102
Artikelnummer875973
Gewicht2,4 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch Professional 0.611.911.102

De Bosch Professional GBH 18V-21 combihamer is een multifunctionele tool voor veeleisende klussen. Met deze professionele combihamer kun je door diverse materialen boren, zoals hout, metaal en beton. Met de rotatiestop functie kun je ook licht breekwerk uitvoeren. De combihamer heeft een slagkracht van 2 joule en dat maakt het mogelijk om stevige materialen te boren. Door de overbelastingskoppeling wordt voorkomen dat je te veel kracht gebruikt. Met het variabele toerental kun je bovendien de juiste kracht gebruiken voor de klus. De LED verlichting zorgt ervoor dat je ook bij weinig licht goed kunt zien. Daarnaast worden de combihamer en twee accu's geleverd in een L-Boxx, waarmee je de combihamer makkelijk kunt vervoeren en opbergen.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram is de machine zeer geschikt om langdurig te gebruiken

  .

  Je kunt de meegeleverde Bosch Professional 18 volt accu's ook op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform gebruiken

  .

  De L-Boxx kan stevig in andere koffers uit dit opbergsysteem geklikt worden en is daardoor eenvoudig mee te nemen.

Minpunten
 • De slagkracht van 2 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere breekwerk.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 0.611.911.102

De Bosch Professional 0.611.911.102 levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 0.611.911.102.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.