1. boormachines
 2. Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 06019H110C boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 06019H110C
Artikelnummer910614
Gewicht1,2 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch Professional 06019H110C

Met de Bosch Professional GSB 18V-21 klopboormachine krijg je een 82-delige bit- en borenset, waarmee je direct aan de slag kunt. Deze set bevat boren voor steen, metaal en hout, en bits in allerlei maten. Met de klopfunctie boor je gaten tot 10 millimeter in baksteen. Ook in hout bereik je gaten tot 35 millimeter. De ingebouwde led-verlichting zorgt ervoor dat je ook in slecht verlichte ruimtes perfect ziet waar je boort. Ook handig: je krijgt twee 18 volt accu's van het Bosch Professional 18V accu platform met 4,0 ampère meegeleverd. Hierdoor heb je voldoende stroom om een lange tijd door te kunnen klussen. Na afloop berg je de klopboormachine en de accessoires netjes op in de L-Boxx opbergkoffer. Zo heb je alles op een plek bij elkaar en ben je altijd klaar voor de volgende klus!

Pluspunten
 • Dankzij de 82-delige bit- en borenset kun je direct aan de slag met klussen

  .

  Dankzij de accucapaciteit van 4,0 Ah kun je extra lang doorwerken op 1 volle accu

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout is hij geschikt om grote boorgaten te maken.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet zelf aan de slag met een stofzuiger

  .

  -> De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet je eigen stofzuiger gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 06019H110C

De Bosch Professional 06019H110C levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 06019H110C.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.