1. boormachines
 2. BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBLACK+DECKER BCD001BAST-QW
Artikelnummer924967
Gewicht3,84 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder0 - 10 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW

De BLACK+DECKER BCD001BAST-QW is de ideale oplossing voor al je klussen in en om het huis. Met de 160-delige accessoireset die bij de boormachine wordt meegeleverd, heb je direct alles wat je nodig hebt om klusjes te klaren. De bits, boren, schroeven en pluggen zijn ideaal voor het installeren van gordijnrails, verlichting of het in elkaar schroeven van kasten. Je kunt in hout gaten tot 25 millimeter maken, en in metaal is dit 10 millimeter. Met de variabele snelheid en 10 verschillende koppelstanden kun je gericht boren en schroeven. De twee 18 volt 1,5 Ah accu's die meegeleverd worden, zijn ook geschikt voor andere machines van het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT accu platform. Na gebruik berg je alle accessoires en de boormachine netjes op in de Click & Connect koffer. Met de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW ben je klaar voor al je klussen!

Pluspunten
 • Met de 160-delige bit- en borenset kun je direct beginnen met klussen

  .

  Compleet met twee accu's zodat je er altijd een paraat hebt om de klus te kunnen afmaken

  .

  Met de meegeleverde accu's kan je ook andere elektrische gereedschappen binnen het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT accu platform gebruiken.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet me.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW

De BLACK+DECKER BCD001BAST-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.