1. boormachines
 2. Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06033A9302 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 06033A9302
Artikelnummer870832
Gewicht2,2 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Bosch 06033A9302

Met de Bosch PBH 2100 RE kunt u niet alleen grote schilderijen ophangen, maar ook gipsen wanden afbreken of oude tegels van de muur bikken. Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram kunt u lange tijd achter elkaar klussen. Dankzij het ergonomische design en de softgrip is de hamer ook geschikt voor de minder ervaren gebruiker. Ook heeft de combihamer een rotatiestop, waardoor de PBH 2100 RE ook geschikt is voor licht breekwerk. Met de meegeleverde boor- en beitelset kunt u meteen aan de slag met zowel boorwerk als licht breekwerk. Met de Bosch PBH 2100 RE is het dus nooit meer een uitdaging om te klussen.

Pluspunten
 • Met slechts 2,2 kilogram is de combihamer goed te controleren

  .

  Naast boren kun je met de machine ook lichte beitelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Het wordt geleverd met 2 boren en 2 beitels zodat je direct aan de slag kunt.

Minpunten
 • De slagkracht van 1,7 joule is niet hoog genoeg om het zwaardere breekwerk te kunnen doen.

Veelgestelde vragen over de Bosch 06033A9302

De Bosch 06033A9302 levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 06033A9302.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.