1. autoaccessoires
  2. gps tracker auto

Top 10 beste gps trackers auto van 2024

Laatst bijgewerkt: 16 apr. 2024

Diefstal van auto's is een steeds groter wordend probleem, waardoor de behoefte van mensen aan veiligheid toeneemt. Veruit de meest effectieve manier om de locatie van uw auto te bewaken is door gebruik te maken van een gps-tracker. Deze nieuwste technologie heeft een hele reeks voordelen. Niet alleen geeft het je meer zekerheid dat je auto veilig is, maar het kan ook de responsiviteit van de chauffeur verbeteren, de rijgewoonten analyseren, en tevens wordt het een steeds belangrijkere voorziening voor de verzekeraar. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende gps-trackers voor auto's en bekijken we de beste opties die op de markt zijn.

Voor de top 10 gps trackers auto die als beste uit onze test gekomen zijn, kun je vergelijken door naar onder te scrollen.

Top 10 gps trackers auto

Ons onderzoek naar de top 10 gps trackers auto richt zich op de reviews die consumenten online over de gps trackers auto hebben geschreven. Uit onze vergelijking van alle reviews op het web zijn een heleboel gps trackers auto naar voren gekomen. Minder goede, hele goede, maar wij gaan alleen voor de allerbeste. Daarvan kunnen er slechts 10 de allerbeste zijn. De beste top 10 vind je in chronologische volgorde hieronder. We analyseren zorgvuldig elk product op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid om ervoor te zorgen dat onze lijst enkel topkeuzes bevat.

1. Auto VolgSysteem GPS Tracker LIVE APP Vast Magneet Tot 1 Meter Nauwkeurig Power Accu

De Long Bear Rich GPS Tracker is uitgerust met een magnetische vastzetter, waarmee het apparaat eenvoudig en snel aan het voertuig te bevestigen. Deze tracker is zo ontworpen dat hij een IP67 waterdichtheid heeft, waardoor hij in alle omstandigheden betrouwbaar is. Daarnaast zijn de geïntegreerde accu en de meegeleverde voeding voorzien van een laag stroomverbruik, waardoor deze GPS tracker maar liefst 12 dagen werkt op een volle accu. Met de meegeleverde lader kunt u de accu ook eenvoudig opladen. De Long Bear Rich GPS Tracker is dus een betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker, waarmee u altijd real-time direct kunt volgen waar uw voertuig zich bevindt. Met de meegeleverde magnetische vastzetter is deze eenvoudig te bevestigen, en met de IP67 waterdichtheid, laag stroomverbruik en lange werktijd is deze GPS tracker uitermate geschikt voor elke situatie. U kunt de tracker direct via de App of Webapplicatie volgen en heeft daarnaast een historie tot maar liefst 3 maanden. Kortom, deze GPS Tracker is uitermate geschikt om uw dierbare bezit altijd direct volgbaar te maken. De Long Bear Rich GPS Tracker is de meest verkochte GPS tracker van LongBearRich. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker zorgt ervoor dat uw voertuig altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. U kunt de tracker eenvoudig bevestigen met de meegeleverde magnetische vastzetter en met de IP67 waterdichtheid is deze GPS tracker uitermate geschikt voor elke situatie. Deze GPS tracker heeft een laag stroomverbruik, waardoor deze maar liefst 12 dagen werkt op een volle accu. U kunt de tracker real-time volgen via de gratis beschikbare App (Android/Apple) of via de Webapplicatie. Daarnaast kunt u met de App of Webapplicatie ook een historie tot maar liefst 3 maanden opvragen, waarmee u ook achteraf kunt traceren waar e.

2. Auto GPS Tracker 10000mAh Batterij 120 dagen standby Waterdichte magneet Realtime GPS Locator Shock Alarm Gratis APP

2. Deze slimme GPS-tracker is ontworpen met een geavanceerde technologie voor het realtime volgen en het verzenden van de locatie-informatie via de GSM-netwerken. De tracking-apparaten zijn voorzien van een ingebouwde 10000mAh batterij die tot 120 dagen standby kan bieden. 3. Het is ook waterdicht met een sterk magneetontwerp dat het mogelijk maakt om het apparaat op elk metaaloppervlak te monteren. Het heeft ook een schokalarm dat kan worden ingeschakeld om te waarschuwen bij schokken of verplaatsingen. 4. U kunt de GPS-tracker verbinden met uw mobiele apparaat via de gratis app. U kunt het apparaat gemakkelijk bedienen en de locatiegegevens bekijken via de app. Zo kunt u eenvoudig de GPS-tracker beheren en op elk moment controleren waar het apparaat zich bevindt. Product naam: Auto GPS Tracker 10000mAh Batterij 120 dagen standby Waterdichte magneet Realtime GPS Locator Shock Alarm Gratis APP Product beschrijving: 1. Deze slimme GPS-tracker is voorzien van een geavanceerde technologie die u toelaat om de locatie-informatie realtime te volgen en te verzenden via GSM-netwerken. Het is ook voorzien van een ingebouwde 10000mAh batterij die tot 120 dagen standby kan bieden. 2. Het apparaat is waterdicht gemaakt met een sterk magneetontwerp waarmee u het apparaat op elk metaaloppervlak kunt mont.

3. Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker Magneet Gratis App Krachtige accu

De tracker is klein en sterk en heeft een krachtige accu die maar liefst 90 dagen meegaat. Aangezien de tracemaster volledig draadloos is, is het gemakkelijk te monteren met een magneet. U kunt de locatie van uw tracker volgen via een gratis app die beschikbaar is voor iOS en Android. De tracker is verder uitgerust met omgevingsdetectie, dus u kunt er zeker van zijn dat uw bezittingen altijd in de gaten worden gehouden. De Tracemaster type 90 is compact en sterk en het is ontworpen om uw dierbare bezittingen te beschermen. Met behulp van deze tracker kunt u de locatie van uw bezittingen altijd in de gaten houden, waardoor uw bezit altijd veilig is. De GPS tracker is gemakkelijk te gebruiken en installeren, waardoor u altijd op de hoogte bent van de locatie van uw bezittingen. De krachtige accu gaat maar liefst 90 dagen mee, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het opladen van de tracker. Met deze GPS tracker weet u altijd waar uw bezit is, wat ermee gebeurt en hoe lang het er blijft. Kortom, met de Tracemaster type 90 bent u er zeker van dat uw bezittingen altijd veilig zijn.

4. TKMARS Mini GPS tracker Zonder Abonnement -Real-time Tracking Free APP IOS/ANDROID Gelden Voor kind Auto Scooter Fiets

De TKMARS Mini GPS tracker is een krachtige en handige apparaat dat speciaal ontworpen is om de locatie van je kind, auto, scooter of fiets te volgen. Het bevat een ingebouwde GPS-ontvanger waarmee u de locatie van het apparaat in real-time kunt volgen. Het heeft ook een ingebouwde SIM-kaartondersteuning die de meeste GSM-netwerken ondersteunt. U kunt het apparaat ook aansluiten op een gratis IOS / Android app om de voortgang van het apparaat te volgen. Het apparaat is ook voorzien van een bewegingssensor die u een melding stuurt wanneer het apparaat wordt verplaatst. De mini-GPS-tracker heeft ook een ingebouwde batterij die ongeveer 10 dagen meegaat. Dit is een geweldige optie als u uw kind, auto, scooter of fiets wilt volgen zonder een abonnement af te sluiten. De TKMARS Mini GPS tracker is eenvoudig te gebruiken en biedt een uitstekende prestatie. Het is ook waterdicht en kan dus ook buiten worden gebruikt. Met deze mini-GPS-tracker kunt u gemakkelijk de locatie van uw voertuig volgen en uw kinderen of bezittingen beschermen. Bovendien is het apparaat voorzien van een geofencing-functie, waarmee u een virtuele omheining kunt maken rond de locatie en een melding krijgt wanneer het apparaat de omheining verlaat. Het is een krachtige en handige tool voor iedereen die zijn voertu.

5. GPS tracker Zonder Abonnement Geschikt Alle Voertuigen Vrachtwagen Auto Motor Scooter Waterdicht Afluisterfunctie

De GPS Tracker Zonder Abonnement Geschikt Alle Voertuigen Vrachtwagen Auto Motor Scooter Waterdicht Afluisterfunctie is een benodigdheid voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en nauwkeurige tracker. Deze tracker biedt verschillende opties, waaronder een meeluisterfunctie en een bewegingsalarm. U kunt ook een geschiedenis van de afgelegde routes tot 3 maanden terug bekijken. Daarnaast is de GPS tracker spatwaterdicht en wordt deze geleverd met sterke magneten, waardoor hij op iedere gewenste locatie kan worden geplaatst. De meeluisterfunctie geeft u de mogelijkheid om een telefoongesprek op te nemen en te luisteren, en het bewegingsalarm stuurt een melding naar uw telefoon wanneer de tracker in beweging komt. U kunt ook een zone instellen waar de tracker niet uit mag komen, waardoor u deze nog beter kunt controleren. De GPS tracker is een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare tracker.

6. Nuvance GPS Tracker met App voor Auto Fiets Koffer 1440 uur Batterijduur IP66 Waterdicht Track and Trace

Het is bovendien IP66 waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken als het apparaat in contact komt met regen of sneeuw. Daarnaast wordt de GPS tracker geleverd met een gratis app voor iOS en Android, waarmee je op elk moment de locatie van het apparaat online volgen. De app geeft realtime informatie zoals de speed, route, start- en eindlocatie, wat het perfect maakt voor het volgen van koffers, auto's, motors of fietsen. Kortom, met deze GPS tracker van Nuvance ben je altijd op de hoogte van de locatie van je waardevolle bezittingen.

7. Good2Know GPS tracker Inclusief Simkaart Zonder Abonnement 90 dagen Geschikt Alle Voertuigen Auto Motor Scooter NL

Met de Good2Know GPS tracker houd je altijd een oogje in het zeil. De tracker heeft een ingebouwde GPS-ontvanger, waardoor je altijd weet waar je voertuig is. De tracker is voorzien van een simkaart, dus je hoeft geen abonnement af te sluiten. Je kunt de tracker gebruiken voor 90 dagen zonder extra kosten. Ook kun je de locatie van je voertuig op je smartphone of tablet bekijken. Daarnaast beschikt de Good2Know GPS tracker over diverse andere handige opties. Zo kun je de tracker instellen zodat je een melding krijgt als je voertuig in beweging komt. Ook kun je een bewegingsalarm instellen, zodat je een melding krijgt als je voertuig meer dan een bepaald gebied verlaat. Verder is de Good2Know GPS tracker geschikt voor alle soorten voertuigen, zoals auto's, motoren, scooters en NL. Kortom, de Good2Know GPS tracker is een ideale oplossing om je voertuig te beschermen tegen diefstal. De GPS-tracker heeft een ingebouwde simkaart, waardoor je geen abonnement hoeft af te sluiten. Verder kun je diverse instellingen aanpassen aan je wensen, zoals meldingen als je voertuig in beweging komt en als het een bepaald gebied verlaat. De tracker is geschikt voor alle soorten voertuigen, zoals auto's, motoren, scooters en NL. Kortom, een must-have voor iedereen die zijn voertuig wil beschermen!

8. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond

Met deze mini GPS Tracker kunt u uw familie en bezittingen overal volgen. Het heeft een klein formaat en is erg eenvoudig te gebruiken. U kunt het gemakkelijk aan uw auto, scooter, motor, boot of ander voertuig bevestigen. Het apparaat is ook geschikt voor het volgen van uw kinderen, huisdieren en andere waardevolle bezittingen, zodat u altijd op de hoogte bent. Deze GPS Tracker heeft een geavanceerde locatietechnologie, die u in staat stelt om een nauwkeurig gedetailleerd overzicht te krijgen van de locaties van uw familie en bezittingen. U kunt ook alarmsignalen versturen als de tracker ongewenst wordt verplaatst, zodat u direct kunt ingrijpen. Met deze innovatieve technologie bent u altijd op de hoogte van de locaties van uw dierbaren en bezittingen. Deze mini GPS Tracker is een uitstekend hulpmiddel voor het volgen van de bewegingen van uw kinderen, huisdieren en bezittingen. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor u altijd op de hoogte bent van de locaties van uw familie en bezittingen. Met deze tracker kunt u uw dierbaren en bezittingen altijd in de gaten houden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Met deze mini GPS Tracker krijgt u real-time locatiegegevens over uw familie en bezittingen, waardoor u altijd op.

9. Trackitt GPS Tracker met Magneet | Waterdicht | 90 Dagen Accu | Gratis APP Simkaart Data | Geschikt voor Auto Container

De Trackitt GPS tracker is ontworpen met een uiterst duurzaam en waterdicht ontwerp. Het is sterk genoeg om tegen allerlei weersomstandigheden te weerstaan en het is geschikt voor vele toepassingen, zoals auto's, containers, boten en andere voertuigen. Deze GPS tracker heeft een lange levensduur van 90 dagen bij een volle acculading en is gemakkelijk te bedienen via de gratis Trackitt app. Je kunt de locatie van je voertuig op elk moment van de dag controleren. De tracker verzamelt ook gegevens zoals snelheid, richting en afstand. Ook kun je de algemene prestaties van je voertuig monitoren, waardoor je beter inzicht krijgt in de prestaties.

10. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart- GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS Tracker auto

Met deze mini GPS Tracker kunt u uw kat, hond, fiets of auto onderweg volgen. De GPS Tracker is gemakkelijk te gebruiken. U sluit de Tracker aan op een apparaat met internetverbinding en u kunt de locatie van het apparaat in real-time volgen. De Tracker is klein en heeft een lange levensduur. Daarnaast wordt er met deze mini GPS Tracker een gratis Simkaart meegeleverd. Met de Simkaart kunt u waarschuwingen ontvangen als de Tracker buiten een bepaalde zone gaat. U kunt ook instellen dat u een bericht ontvangt als het apparaat een bepaalde snelheid overschrijdt. Met deze extra opties bent u altijd op de hoogte van de locatie van de Tracker.

Veelgestelde vragen over gps trackers auto

Onze review is erg betrouwbaar. Wij onderzoeken namelijk alle reviews over het hele web. De resultaten verfijnen wij tot een top 10. Op basis van de reviews zijn dit dus echt de beste top 10 bepaalt door consumenten.

Heb je een goede gps tracker auto gevonden? Top! Om over te gaan tot de aanschaf kun je via onze site, wanneer je naar de gps tracker auto in de top 10 gaat die je wenst, klikken op de button: “Cheap deal”. Zodoende word je naar de webshop geleid met de beste deal. Dit proces is ontworpen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor jou om snel en efficiënt de meest voordelige aankoop te doen, zodat je zonder zorgen van je nieuwe aankoop kunt genieten.

De allerbeste gps tracker auto is het gps tracker auto dat door de consumenten die online reviews schrijven als meest gewaardeerd wordt beschouwd. Feitelijk is dat de nummer 1 in onze beste top 10 lijst.

Ons laatste woord over gps trackers auto

Het navigeren door deze top 10 gps trackers is voor de meeste van ons geen makkelijke opgave. Vooral als je op zoek bent naar de beste optie voor jouw behoeften. Het is daarom belangrijk dat je je goed informeert over de opties, bijvoorbeeld door klantrecensies te lezen. Uiteindelijk is de beste gps tracker auto afhankelijk van wat jij nodig hebt. Maar als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons team heeft kundig advies en je kunt bij hen terecht met al je vragen. Zo helpen ze je graag bij het vinden van de juiste gps tracker auto voor jouw situatie.

Waar je op kan letten wanneer je een gps tracker auto koopt?

Voor de consument is het internet in deze zin echt een verrijking aangezien er zoveel goede informatie te vinden is over specifieke producten. Reviews zijn daar een belangrijk onderdeel in. Wij kunnen niet genoeg benadrukken om reviews te lezen voordat je een gps tracker auto aanschaft. Specifiek zou je ook kunnen letten op hoeveel goede reviews een gps tracker auto heeft. Hoe meer reviews, hoe betrouwbaarder het oordeel uiteraard. Wanneer je een afweging maakt tussen hoge waardering en realistische prijs, zit je goed.

Disclaimer: Wij verkopen zelf geen gps trackers auto, maar wij vergelijken de beste voor je na omvangrijk onderzoek. Wij ontvangen een bescheiden vergoeding wanneer je via de “Cheap deal” button onder elk gps tracker auto in de top 10 een gps tracker auto aankoopt op de website waar je naar verwezen wordt.

Inhoudsopgave

Auteur foto
Remco

Hobby monteur en schrijver

Welkom! Ik ben de schrijver van de stukjes die je leest op onze site. Mijn interesse voor auto’s komt voort uit mijn verleden als hobby monteur. Ik sleutel al sinds kleins af aan in eerste instantie aan fietsen, later aan brommers en nu aan mijn eigen auto. Ik ben blij om aan MonteurReview.nl verbonden te zijn, want het is een enorm behulpzame en betrouwbare site op het gebied van auto-onderdelen.

Gepubliceerd op: 11 nov. 2022

Noodzakelijke tools

Wil je weten welke tools cruciaal zijn om in de auto te hebben zodat je weet wat te doen bij autopech?