1. boormachines
 2. Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 1600A02625 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 1600A02625
Artikelnummer902455
Gewicht1,4 kg
Type

Boorhamer

Capaciteit boorhouder1 - 10 mm
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch 1600A02625

Met de Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x) kunnen klussen met een handomdraai worden uitgevoerd. De 18 volt accuboorhamer is uitgerust met een snelspanboorhouder, waardoor normale bits en houtboorhamer kunnen worden gebruikt. Met de krachtige slagkracht van 0,6 joule worden ook kleine gaten in beton gemaakt. Het lichte gewicht van slechts 1,4 kilogram, samen met de bijzondere vormgeving, zorgt ervoor dat klussen die wat langer duren, zonder problemen kunnen worden uitgevoerd. Het gebruiksgemak wordt verder vergroot met de handige led-verlichting. De boorhamer werkt op een Bosch POWER FOR ALL accu van 18 volt. Met deze accu is het mogelijk om de boorhamer ook te gebruiken voor langere klussen. De Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x) is een betrouwbare en krachtige accuboorhamer.

Pluspunten
 • Dankzij de meegeleverde 2,5 Ah accu kun je direct aan de slag

  .

  Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkerder plekken goed zicht

  .

  De machine heeft een Bosch POWER FOR ALL accu platform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch elektrische gereedschappen.

Minpunten
 • Met een boordiameter van maximaal 10 millimeter in beton is het niet de sterkste boormachine in zijn segment.

Veelgestelde vragen over de Bosch 1600A02625

De Bosch 1600A02625 levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 1600A02625.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.