1. boormachines
  2. Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 611264000 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 611264000
Artikelnummer756498
Gewicht6,8 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Bosch Professional 611264000

De Bosch Professional GBH 5-40 DCE boorhamer is een krachtige machine die je door zelfs de hardste ondergronden laat boren. Met een vermogen van 1150 watt, 8,8 joule slagkracht en een maximale toerental van 3050 slagen per minuut, is hij in staat om gaten tot 90 millimeter in beton te boren. Met de handmatige instelmogelijkheden heb je altijd de controle over de klus. De boorkop is voorzien van een sds-max aansluiting voor extra stevigheid. Om de trillingen die het boren met zich meebrengt, te verminderen is de boorhamer uitgerust met Vibration-Control. Dankzij deze technologie voel je beperkte trillingen, waardoor je langer achter elkaar kunt werken. De Bosch Professional GBH 5-40 DCE boorhamer is een extreem krachtige boorhamer die je betrouwbaar door harde ondergronden laat boren.

Pluspunten
  • De boorkracht tot maximaal 90 millimeter in beton is voldoende voor zeer zware boorwerkzaamheden. Dankzij de draaistop kun je de combihamer ook gebruiken voor breekwerk. Dankzij de handige koffer is de combihamer gemakkelijk te vervoeren.

Minpunten
  • Met een gewicht van 6,8 kilogram is het moeilijk om de boorhamer/combihamer lange tijd te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 611264000

De Bosch Professional 611264000 levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 611264000.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.