1. boormachines
 2. Makita DF488D004.

Makita DF488D004.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DF488D004 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DF488D004
Artikelnummer928659
Gewicht1,7 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DF488D004

De Makita DF488D004 is een krachtige schroefboormachine die licht is in gewicht. Met slechts 1,7 kilogram zal je deze machine zonder moeite lange tijd kunnen gebruiken. De softgrip en de ergonomische handgreep zorgen ervoor dat je het gereedschap gemakkelijk vast kunt houden. Met de variabele toerenregeling kun je optimaal schroefwerk verrichten. Daarnaast heeft de DF488D004 een maximale boorcapaciteit van 36 millimeter in hout met maximaal 1400 toeren per minuut. De krachtige koppel van 42 newtonmeter zorgt er ook voor dat je schroeven gemakkelijk kunt vast- en losdraaien, ongeacht de soort of maat. De accu's met een capaciteit van 18V 2,0 Ah zijn ook compatibel met ander Makita elektrisch gereedschap uit het Makita G 18V accuplatform.

Pluspunten
 • Met de twee meegeleverde accu's werk je extra lang of gebruik je andere apparaten uit hetzelfde Makita G 18V-accuplatform

  .

  Met een boorkapaciteit tot maximaal 36 millimeter in hout, maak je gebruik van deze machine voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  De hoge maximaale koppel van 42 Nm maakt de schroefboormachine geschikt voor zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven.

Minpunten
 • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het moeilijk is om te werken in omstandigheden met weinig licht.

Veelgestelde vragen over de Makita DF488D004

De Makita DF488D004 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DF488D004.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.