Over ons

Wij zijn een groep vrienden en van jongs af aan, sleutelen wij al aan verschillende voertuigen. We begonnen met de fiets en dat werd al snel een scooter waarna de auto natuurlijk niet lang op zich kon wachten. Zodoende hebben wij veel ervaring opgedaan en inzicht gekregen over nuttige auto artikelen die in onze ogen bijna onmisbaar zijn. 

Onderzoek

Nadat we zelf expertise hebben gekregen in het monteren van auto's was het tijd voor iets nieuws. Wij hebben door de jaren heen met veel verschillende onderdelen gewerkt waarvan zeker niet alles aan te raden is. Ons idee met deze site is om de beste producten te highlighten zodat mensen geen miskopen meer begaan. Wij hebben hiervoor onderzoek gedaan en de resultaten hiervan vind je terug op onze site.

Reviews

De artikelen die je op onze site vindt, hebben wij gefilterd uit ons onderzoek op basis van consumenten reviews. Auto onderdelen worden veel verkocht en er is heel veel informatie over te vinden wat betreft consumenten er van vinden. Uit al deze product reviews hebben wij de beste bewaard en met onze eigen expertise vergeleken. Zodoende hebben wij een top 10 gemaakt.

Producten

Onze missie met deze top 10 is om jou als auto liefhebber te helpen door een overzichtelijk en duidelijk overzicht aan de beste 10 artikelen per categorie te bieden. Wij hopen hiermee wegwerp cultuur tegen te gaan en bij te dragen aan een duurzame wereld en uiteraard tevredenheid bij consumenten.