1. boormachines
 2. Makita DHP487Z (zonder accu).

Makita DHP487Z (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DHP487Z boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DHP487Z
Artikelnummer906059
Gewicht1,3 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DHP487Z

De Makita DHP487Z zonder accu is een uitstekende keuze voor professioneel gebruik. Het gewicht van slechts 1,3 kilogram zorgt ervoor dat je de machine zonder moeite in elke gewenste positie kunt gebruiken. Met een maximale boordiepte van 36 millimeter kun je ook grote boorgaten maken. Bovendien is de machine onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform, waardoor je dezelfde accu van je andere LXT 18V apparaten gebruikt. Daarnaast is er ook een geïntegreerde ledverlichting, waarmee je ook in donkere ruimtes je klus kunt voltooien. Met de Makita DHP487Z zonder accu zorg je ervoor dat je werk heel comfortabel en veilig verloopt.

Pluspunten
 • Met een boorkopcapaciteit van maximaal 36 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een gewicht van slechts 1,3 kilogram (zonder accu) is het mogelijk om langdurig boorklussen uit te voeren

  .

  Het apparaat is onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform, dan kunt u één accu gebruiken voor uw Makita LXT 18V elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • Er wordt geen batterij meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHP487Z

De Makita DHP487Z levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DHP487Z.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.