1. boormachines
 2. Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu).

Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 06019J5102 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 06019J5102
Artikelnummer914286
Gewicht1,82 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch Professional 06019J5102

De Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu) is een krachtige boor die kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Met een koppel van 150 newtonmeter is deze boor geschikt voor zware schroefklussen. Ook kun je met de machine gaten tot wel 150 millimeter in hout boren en tot 20 millimeter in steen boren. De Electronic Angle Detection zorgt ervoor dat schroeven altijd loodrecht in het hout gedraaid worden. De GSB 18V-150 C is uitgerust met een terugslagbeveiliging die ervoor zorgt dat de machine niet terugslaat wanneer de boor vasthaakt. Deze boor is onderdeel van het Bosch Professional 18V accu platform, waardoor je je al bestaande accu's ook op deze machine kunt gebruiken. Met deze boor ben je verzekerd van een krachtige en betrouwbare prestatie.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 150 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Door de hoge maximale koppel van 150 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  Dankzij de handige koffer is het altijd netjes mogelijk om de boormachine op te bergen.

Minpunten
 • Er worden geen bits, boren of accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 06019J5102

De Bosch Professional 06019J5102 levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 06019J5102.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.