1. boormachines
 2. Bosch Professional GSB 18V-21.

Bosch Professional GSB 18V-21.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 06019H1107 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 06019H1107
Artikelnummer841148
Gewicht2 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch Professional 06019H1107

De Bosch Professional GSB 18V-21 is een veelzijdige klopboormachine voor het uitvoeren van klussen in het huis. De krachtige motor biedt een hoge koppel van 55 Nm, waardoor je gemakkelijk grote schroeven in hout kunt schroeven. Met de klopfunctie kan je gaten tot 10 millimeter in baksteen boren en zelfs tot 35 millimeter in hout. De ingebouwde LED-verlichting verlicht de ruimte waardoor je altijd goed kunt zien waar je moet boren. Daarnaast krijg je bij deze klopboor twee 18 volt accu's met 2,0 ampère van het Bosch Professional 18V accu platform. Hierdoor kun je veel langer doorgaan met klussen, zonder dat je telkens de accu hoeft te vervangen. Om alles netjes op te bergen is er ook nog een bijbehorende L-Boxx opbergkoffer. Met de Bosch Professional GSB 18V-21 haal je een krachtige, veelzijdige klopboormachine in huis die je helpen bij al je klussen.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  De L-Boxx kan stevig worden vastgeklikt op andere koffers uit dit opbergsysteem, waardoor het eenvoudig mee te nemen is

  .

  Je kunt de meegeleverde Bosch Flexible Power System accu ook gebruiken op andere 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 06019H1107

De Bosch Professional 06019H1107 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 06019H1107.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.