1. boormachines
 2. Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Einhell 4514210 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesEinhell 4514210
Artikelnummer909020
Gewicht1,3 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Einhell 4514210

De Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu) is een krachtige boormachine die is bedoeld voor de meest uiteenlopende klussen. Door het hoge koppel van 60 Nm kun je met deze boormachine gaten tot 30 millimeter boren in hout. Ook zware schroefklussen kan deze machine aan. Met 2 versnellingen en 22 koppelstanden kan je de boormachine instellen voor verschillende klussen. De boormachine is uitgerust met LED-verlichting, waardoor je altijd de plek ziet waar je moet boren. Deze boormachine wordt geleverd zonder accu en acculader. Maar als je al een 18V accu in huis hebt, dan is deze ook te gebruiken op deze boormachine. Dit komt omdat de machine onderdeel is van het Power-X-Change accuplatform van Einhell.

Pluspunten
 • Je boren gaten van maximaal 30 millimeter groot in hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen in en om het huis

  .

  Met de ingebouwde werklamp heb je ook op donkere plekken een goed zicht op je schroef- en boorwerk

  .

  Je gebruikt de boormachine ook voor zwaar schroefwerk met dikke of verroeste schroeven, dankzij de hoge maximale koppel van 60 Nm.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Einhell 4514210

De Einhell 4514210 levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Einhell 4514210.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.