1. boormachines
 2. DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset.

DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DT71563-QZ boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DT71563-QZ
Artikelnummer857491
Gewicht1,9 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de DeWalt DT71563-QZ

Deze krachtige DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset is een uitstekende keuze voor iedereen die graag klust. Het is een 18 volt accuklopboormachine met een koolborstelloze motor. Dit zorgt ervoor dat je langer doorwerkt op één acculading en het gereedschap minder snel stuk gaat. Hiermee boor je moeiteloos in hout, steen en metaal. De LED verlichting zorgt ervoor dat je ook op slecht verlichte plekken gemakkelijk kunt boren. Je hebt de DCD796P2-QW altijd bij de hand door de riemhaak. Bovendien wissel je door de magnetische bithouder snel van bits. Ook een handigheid is dat deze klopboormachine onderdeel is van het DeWalt XR accu platform. Hierdoor kun je de 2 meegeleverde 5,0 Ah accu's gebruiken op ander DeWalt gereedschap. Zo heb je altijd een krachtig gereedschap bij de hand om je klussen mee te klaren.

Pluspunten
 • Dankzij de meegeleverde 100-delige bit- en borenset heb je alle benodigdheden in huis voor verschillende soorten boor- en schroefklussen

  .

  Met de accucapaciteit van 5,0 Ah kun je extra lang doorwerken op één volle accu

  .

  Met de twee meegeleverde XR accu's kun je ook andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform gebruiken.

Minpunten
 • Een 5,0 Ah accu is relatief zwaar, hierdoor is langdurig klussen een zware taak.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DT71563-QZ

De DeWalt DT71563-QZ levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DT71563-QZ.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.