1. boormachines
  2. Makita HP488D002 + 31-delige schroefbitset.

Makita HP488D002 + 31-delige schroefbitset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita D-34936 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita D-34936
Artikelnummer928417
Gewicht1,8 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita D-34936

Met de Makita HP488D002 + 31-delige schroefbitset heb je alles in huis wat je nodig hebt voor diverse schroefklussen. De set bevat bits in verschillende maten en vormen, zoals Philips, Inbus, Torx en Pozidriv. Met deze boormachine kun je tot 36 millimeter boren in steen en hout en tot 13 millimeter in metaal. Daarnaast is deze boormachine onderdeel van het Makita G accuplatform. Hierdoor kun je de 2 meegeleverde 18V 1,5 Ah accu's ook gebruiken voor ander Makita gereedschap. Al het gereedschap en de accessoires bewaar je netjes in de opbergkoffer, zodat je alles gemakkelijk kunt meenemen naar je volgende klus.

Pluspunten
  • Dankzij de 31-delige bitset kunt u meteen beginnen. Met een boordiepte tot maximaal 36 millimeter in hout, is deze geschikt voor gemiddelde tot zware boorklussen. Met de twee meegeleverde accu's hebt u extra lange werktijd of kunt u andere Makita apparaten uit hetzelfde Makita G 18V accu platform gebruiken.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor klussen op slecht verlichte plekken moeilijk is.

Veelgestelde vragen over de Makita D-34936

De Makita D-34936 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita D-34936.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.