1. boormachines
 2. Makita DDF484ZJ (zonder accu).

Makita DDF484ZJ (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DDF484ZJ boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DDF484ZJ
Artikelnummer816274
Gewicht1,6 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DDF484ZJ

De Makita DDF484ZJ is een krachtige 18V accuboormachine, die uitgerust is met hoogwaardige technologische kenmerken. Deze boormachine is voorzien van een koolborstelloze motor, waardoor deze onder zware belasting een constant toerental van 2000 toeren per minuut behoudt. Met de 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen is deze boormachine perfect geschikt voor het uitvoeren van uiteenlopende schroef- en boorklussen. De automatische asblokkering maakt het wisselen van boren en bits een eenvoudige taak; hierdoor ben je kostbare tijd kwijt tussen de klussen door. De Makita DDF484ZJ maakt deel uit van het Makita LXT 18 Volt accuplatform. Als je al een accu van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform hebt liggen, kun je deze gebruiken voor dit accugereedschap. Met deze boormachine kun je nauwkeurig en efficiënt werken, zelfs in harde houtsoorten. De Makita DDF484ZJ is ideaal voor klussen waarbij precisie en kracht vereist zijn.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit tot maximaal 38 millimeter in hout, maak je hem geschikt voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  De hoge maximale koppel van 54 Nm maakt de schroefboormachine geschikt voor zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven

  .

  Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plekken goed zicht.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in steen boren

  .

  De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in steen boren.

Veelgestelde vragen over de Makita DDF484ZJ

De Makita DDF484ZJ levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DDF484ZJ.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.