1. boormachines
  2. Makita DHP486RTJ.

Makita DHP486RTJ.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita 195584-2 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita 195584-2
Artikelnummer737656
Gewicht2,3 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer, Toolbox
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita 195584-2

Met de Makita DHP486RTJ krijg je twee 18V 5,0 ampère accu's en een lader. Deze boor is ideaal voor zware klussen. Het maximale koppel is 130 Nm en dit zorgt ervoor dat je zelfs in houtschroeven tot 50 millimeter kan boren. Met metaal of steen ga je tot 16 millimeter. De boor blijft zelfs bij zware belasting hetzelfde toerental behouden. Dankzij de dubbele ledverlichting, zie je ook in het donker waar je mee bezig bent. De accu's zijn ook te gebruiken in ander Makita LXT 18V gereedschap. Daarnaast is de boor voorzien van een elektronische motorrem, die ervoor zorgt dat het boren direct stopt als je de boor loslaat. Zo voorkom je schade aan je project.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde accu's en lader kan je meteen beginnen met klussen. Met een boorcapaciteit van maximaal 50 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. Je kunt de meegeleverde Makita LXT accu ook gebruiken op ander elektrisch 18 volt gereedschap van hetzelfde merk en hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita 195584-2

De Makita 195584-2 levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita 195584-2.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.