1. boormachines
 2. Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06039B5009 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 06039B5009
Artikelnummer884811
Gewicht1 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch 06039B5009

De Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) is een veelzijdige en krachtige boor die voorzien is van een afneembare boorkop. Hiermee kun je dus razendsnel schakelen tussen schroeven en boren. Met de zeskant bithouder onder de boorkop kun je schroeven in één beweging van de boormachine afhalen. De boor heeft een boorcapaciteit van 35 millimeter in hout, maar je kunt ook boren in metaal, gips of kunststof. Met de automatische aanpassing van het toerental, wordt de boor altijd gecontroleerd gebruikt. Daarnaast is de boormachine erg licht van gewicht, waardoor je langdurig kan werken zonder moe te worden. De boor kan gebruikt worden met een Bosch POWER FOR ALL accu (niet meegeleverd). Heb je al elektrisch gereedschap van Bosch met dit accuplatform? Dan kun je deze ook gebruiken voor de AdvancedDrill 18V.

Pluspunten
 • Je haalt de boorkop er met boor en al af om vervolgens met de onderliggende bithouder snel verder te gaan met schroeven

  .

  Met een boorkapaciteit tot maximaal 35 millimeter in hout, is het geschikt voor gemiddelde tot zware boorwerkzaamheden

  .

  De machine beschikt over het Bosch POWER FOR ALL-accuplatform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch elektrische gereedschappen.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Bosch 06039B5009

De Bosch 06039B5009 levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 06039B5009.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.