1. boormachines
 2. DeWalt DCD796P2-QW.

DeWalt DCD796P2-QW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD796P2-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DCD796P2-QW
Artikelnummer854360
Gewicht1,9 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de DeWalt DCD796P2-QW

DeWalt DCD796P2-QW heeft een geavanceerd en robuust ontwerp. Dit zorgt ervoor dat je met dit gereedschap moeiteloos kunt boren, schroeven en schroeven. Het toestel is uitgerust met twee krachtige DeWalt XR 18 volt 5,0 Ah Li-Ion accu’s, die samen een maximaal koppel van 70 Nm kunnen leveren. Met de 15 koppelstanden kun je precies de juiste kracht kiezen voor elke taak. Het toestel heeft ook een onbelast toerental van 0-550/0-2.000 toeren per minuut. De maximale boorcapaciteit in hout is 40 millimeter. Met een gewicht van slechts 1,9 kilogram is de DeWalt DCD796P2-QW een lichtgewicht toestel dat je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Dankzij het compacte formaat en het lage gewicht is het ook ideaal geschikt voor taken op moeilijk bereikbare plaatsen.

Pluspunten
 • Met een maximale boorcapaciteit van 40 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote gaten

  .

  Met een accucapaciteit van 5,0 Ah werk je extra lang door op 1 volle accu

  .

  De meegeleverde XR-accu's kunnen ook worden gebruikt op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD796P2-QW

De DeWalt DCD796P2-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DCD796P2-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.