1. boormachines
 2. DeWalt DCD791P2-QW.

DeWalt DCD791P2-QW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD791P2-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DCD791P2-QW
Artikelnummer707547
Gewicht1,7 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de DeWalt DCD791P2-QW

De DeWalt DCD791P2-QW is de perfecte keuze voor de serieuze klusser. Deze 18 volt boor is voorzien van een koolborstelloze motor en heeft een 5,0 Ah accu. Hiermee werk je urenlang door. Daarnaast wordt er ook nog een extra accu meegeleverd. Deze krachtpatser heeft een maximale koppel van 70 Nm, wat betekent dat je gaten tot 40 millimeter in hout en 13 millimeter in metaal kunt boren. Daarnaast is de boor ook nog eens compact vormgegeven en licht van gewicht, waardoor je langere tijd probleemloos kunt werken. De DeWalt DCD791P2-QW is dus een uitstekende keuze voor de serieuze klusser. Met deze krachtige boor heb je alles wat je nodig hebt voor de omvangrijkere klussen. Door het gewicht en de vormgeving is hij gemakkelijk te hanteren. Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om langere tijd door te werken dankzij de twee accu's. Kortom: een must-have voor elke ervaren klusser.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een accucapaciteit van 5,0 Ah werk je extra lang door met één lading

  .

  De meegeleverde DeWalt XR 18 volt accu is ook te gebruiken met ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD791P2-QW

De DeWalt DCD791P2-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DCD791P2-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.