1. boormachines
 2. Makita HP488D002.

Makita HP488D002.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita HP488D002 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita HP488D002
Artikelnummer928660
Gewicht1,8 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita HP488D002

De Makita HP488D002 schroefklopboormachine is een zeer veelzijdig gereedschap om verschillende klussen te verrichten. Of je nu schroeven in hout of boren in een muur moet maken, met de boordiepteaanslag en de maximale boorcapaciteit van 36 millimeter in steen en hout is deze machine geschikt voor gemiddelde en zware boorklussen. Om ook metaal te boren, kun je tot maximaal 13 millimeter boren. De Makita HP488D002 is onderdeel van het Makita G accuplatform. Hierdoor kun je de 2 meegeleverde 18V 1,5 Ah accu's ook gebruiken voor ander Makita gereedschap. Naast de accu's krijg je er ook een oplader bij. Je bewaart alles netjes in de handige opbergkoffer, zodat je de boormachine en accessoires gemakkelijk mee kunt nemen naar je volgende klus. Met de Makita HP488D002 schroefklopboormachine ben je klaar voor elke klus in huis en tuin.

Pluspunten
 • Met de twee meegeleverde accu's werk je extra lang of gebruik je andere Makita apparaten uit hetzelfde 18V Makita G-accuplatform

  .

  Met een boorcapaciteit tot maximaal 36 millimeter in hout, gebruik je deze voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  Met een gewicht van slechts 1,7 kilogram is het langdurig klussen goed vol te houden.

Minpunten
 • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het moeilijk is om klussen te doen op slecht verlichte plekken.

Veelgestelde vragen over de Makita HP488D002

De Makita HP488D002 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita HP488D002.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.